HANDELSBANKEN ALVIK

STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
För oss på Handelsbanken är det lokala engagemanget första steget i en relation. Vi vill finnas nära dig, och vara väl bekant med dina kvarter och dina förutsättningar. Oavsett om det gäller bolån, företagsekonomi eller investeringsrådgivning är vi en långsiktig partner.
Att få vara med och möjliggöra Tolvanloppet på hemmaplan i Bromma känns otroligt kul. Som komplement till vår tro på sund ekonomi, kan vi här även bidra till att frigöra kraften bakom en sund och aktiv livsstil. Vi önskar alla deltagare varmt lycka till, och när det väl blir dags att åter tänka på vardagsekonomin hittar ni oss som vanligt på Gustavslundsvägen 22 vid Alviks Torg.
Välkomna!

KOM OCH TRÄFFA OSS

Är du nyfiken på att veta mer om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig till? Kom och träffa oss under Tolvanloppsdagen!
Vi är stolt sponsor av Tolvanloppets Winner’s Circle och äntligen kommer det finns möjlighet för alla små och stora löpare att kliva upp på prispallen för att möta publikens jubel, oavsett om det är för att till exempel ta en bild att skicka till Farmor eller kanske för att hylla vinnaren i 12 km damklassen.

INTERVJU

Träffa Handelsbanken Alviks torg och hör de berätta mer om både sin verksamhet och Tolvanloppet!