ANDERS BODIN FASTIGHETER

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
Anders Bodin Fastigheter bygger och förvaltar egna fastigheter i Stockholms innerstad och Alvik. Vårt bestånd omfattar omkring 650 bostäder och 70 000 m² kommersiella lokaler. Det som utmärker oss är att vi fokuserar på långsiktighet och hög kvalitet i såväl våra fastigheter som i vårt sätt att arbeta – något som uppskattas av våra hyresgäster.
Vår långsiktighet och kvalitet har uppmärksammats av både nöjda hyresgäster och utomstående organisationer som uppskattar vårt sätt att bygga för framtiden – både vad gäller fastigheterna, våra erbjudanden till hyresgästerna och inte minst en hållbar miljö. Ett kvitto på att vi gör saker rätt är att vi fått flera priser genom åren, inte minst har vi blivit utsedda som Sveriges bästa hyresvärd.

VILL DU HYRA EN BOSTAD AV ANDERS BODIN?

Våra hyresgäster bor generellt länge i våra lägenheter och de flesta omflyttningar sker via direktbyten. Därför är omsättningen väldigt låg och det blir sällan lediga lägenheter. Vi har ingen extern bostadskö, utan det är Stockholm stads bostadsförmedling som sköter uthyrning och förmedling av våra bostäder. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

BROMMA IF

Bromma IF är en friidrottsdrottsförening med stor barn- och ungdomsverksamhet där alla är välkomna.Vår ambition är att behålla både de ungdomar som i första hand tränar för att ha kul och må bra, och de som drivs av att ha kul och tävla.

För att uppnå visionen ”Så många som möjligt så länge som möjligt” tänker vi lite annorlunda än många andra friidrottsklubbar. För oss är det viktigt att kompisar kan fortsätta träna ihop och följas åt upp i åldrarna.

LÄS MER