HEMFRID

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET

Tjänster i hemmet sedan 1996

Hemfrid startades 1996 av Monica Lindstedt. Det var när hon själv befann sig mitt i karriären med fyra barn hemma, plus en man som jobbade mycket, som hon insåg att situationen var ohållbar. Inte bara för henne själv, utan också för många andra familjer i hennes närhet. Det var då hon bestämde sig för att starta Hemfrid.

I över tjugofem år har vi arbetat med att förenkla människors vardag med olika tjänster i hemmet. Vi har hjälpt tusentals kunder att få vardagen att gå ihop. Och vi fortsätter att utveckla tjänster och produkter för att på bästa sätt möta de behov som människor har i och kopplat till hemmet.

KOM OCH TRÄFFA OSS!

Är du nyfiken på att veta mer om våra olika tjänster och hur vi kan förenkla din vardag? Kom och träffa oss under Tolvanloppsdagen!
Vi finns på plats med vår trädgårdsbil där vi förutom att bjuda på något läskande att dricka gärna hjälper dig med dina hushållsnära tjänster. Hoppas vi ses!

INTERVJU

Hej Hemfrid, en av årets nya huvudpartners!

Hej och välkommen Hemfrid som är ny Huvudpartner till Tolvanloppet, för de som inte vet vilka ni är, berätta gärna lite mer om er?
Vi förenklar människors vardag genom att erbjuda olika typer av tjänster i hemmet, allt från städning till trädgårdshjälp och enklare hantverk. I över 25 år har vi arbetet för att driva en positiv utveckling av branschen med schyssta villkor och tydligt fokus på miljö, kvalitet och hållbarhet.

Vilka av era tjänster skulle du säga är mest populära här i Bromma?
Veckostädning är en klar favorit men våra trädgårdsmästare har också många uppdrag i området och även våra premiumtjänster har många nöjda Brommakunder.

Vi har hört att det finns några inbitna Tolvanloppslöpare på Hemfrid, vilka är era råd för att man ska komma ihåg med sin löpning där i början av våren så att man är redo för Grönviksvägens backar?
Bästa tipset från mig är börja långsamt. Satsa mer på intervallträning än långa distanser – det gör underverk! Och kom ihåg – se det som en folkfest och inte som en resultatorienterad tävling. Med rätt inställning, pannben och härliga hejarop från publiken så är Grönviksvägens backar bara en rolig utmaning. 

Finns det något annat bra saker man ska tänka under loppet?
Ha kul, vinka till alla glada Brommabor längs banan och njut av våren och den sköna stämningen som är längs hela banan – en upplevelse!

Och till sist, vad ser ni mest fram emot under er medverkan på årets Tolvanloppet?
Stämningen och folkfesten