ADMIN

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
Admin är er resurs för inköp och administration, en produkt- och tjänsteförmedlare för företag. Vi erbjuder enkel tillgång till hundratusentals produkter och smarta tjänster, allt samlat i ett webbaserat inköpssystem. Vi maximerar kostnadskontrollen och effektiviteten – och minimerar tidsåtgången och den interna administrationen. Vad behöver ni hjälp med?
För alla företag är det lönsammast att fokusera på sin kärnverksamhet. Allt det där andra som inköp av förbrukningsvaror, profilartiklar och presenter, servicelösningar, prenumerationer, möbler, datatillbehör etc – det är vår kärnverksamhet. Med Admin får ni ett modernt och effektivt sätt att lösa inköpen och samtidigt spara tid och pengar. Ni får gratis tillgång till vårt webbaserade inköpssystem där du lätt hanterar beställningarna och får ekonomisk överblick. Vi skräddarsyr systemet efter era behov och organisations utseende.

ERBJUDANDE

Efter att anmälan öppnat och loppet närmar sig kan du som Tolvanloppslöpare se fram emot erbjudanden från våra samarbetspartners.
Både på plats på loppet och här på hemsidan – så håll utkik!

BROMMA IF

Bromma IF är en friidrottsdrottsförening med stor barn- och ungdomsverksamhet där alla är välkomna.Vår ambition är att behålla både de ungdomar som i första hand tränar för att ha kul och må bra, och de som drivs av att ha kul och tävla.

För att uppnå visionen ”Så många som möjligt så länge som möjligt” tänker vi lite annorlunda än många andra friidrottsklubbar. För oss är det viktigt att kompisar kan fortsätta träna ihop och följas åt upp i åldrarna.

LÄS MER