ÅRET RUNT MED TOLVANLOPPET

Spring den vackra och utmanande Tolvanloppsbanan hela året runt, en gång i månaden.

Vi träffas den 12:e i varje månad kl 19.00 på Ålstensgatan vid den vanliga startplatsen och springer sträckan. Ingen tidtagning eller krav på prestation. Vi delar upp oss i grupper med ungefärliga tempon i åtanke och springer gruppvis tillsammans, det går så klart bra att springa halvtolvans 6 km också.

Belöning

Är man med vid ett tillfälle och sedan postar en bild eller två därifrån i någon social media med budskapet att man tränar för Tolvanloppet, så får du 10 % rabatt på startavgiften. Är man med vid två tillfällen ökar rabatten till 20 % osv upp till maxrabatten om 50 %.

Anmälan

Det går bra att bara dyka upp, men du får gärna anmäla dig på Tolvanloppets Facebook-sida.

BANSTRÄCKNINGEN

12 kilometersbanan är kontrollmätt. Banan är formad som en åtta och löps ett varv, målet är i anslutning till startplatsen. Banan innehåller flera ganska kraftiga stigningar, speciellt kan nämnas de två backarna på Grönviksvägen på banans sista fjärdedel. Banrekorden är 35.55 för män och 42.44 för kvinnor.

De kortare klassernas bansträckningar beskrivs separat för respektive klass.

LÄS MER

BROMMA IF

Bromma IF är en friidrottsdrottsförening med stor barn- och ungdomsverksamhet där alla är välkomna. Vår ambition är att behålla både de ungdomar som i första hand tränar för att ha kul och må bra, och de som drivs av att ha kul och tävla.

För att uppnå visionen ”Så många som möjligt så länge som möjligt” tänker vi lite annorlunda än många andra friidrottsklubbar. För oss är det viktigt att kompisar kan fortsätta träna ihop och följas åt upp i åldrarna.

LÄS MER

VAD ÄR DET BÄSTA MED TOLVANLOPPET?

SVAR FRÅN DELTAGARENKÄT OM LOPPET

Familjefest! Hela Bromma är där. Härligt utmanande bana. Glada barn!

Publiken! Fantastiskt engagemang från många familjer längs vägen!