FJELKNERS

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
Fjelkners har funnits i Bromma sedan 1989 och är i dag Brommas största fastighetsförmedlare av villor och stora bostadsrättslägenheter i området.
Vi är ett lokalt företag i Bromma som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor, radhus och bostadsrätter i hela Bromma och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag. Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj. Med vår erfarenhet vet vi vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning.

KOM OCH TRÄFFA OSS

Vi på Fjelkners by Widerlöv är Brommas mest anlitade villamäklare, och har varit marknadsledande i området under många år. Hos oss finns Brommas absolut bästa fastighetsmäklare och dessutom ett helt team av duktiga medarbetare och samarbetspartners till din tjänst.
Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din villa så kan du alltid räkna med att vi gör vårt yttersta för dig och din affär. Kom förbi oss på vårt kontor på Ålstensgatan på Tolvanloppsdagen så berättar vi mer.

INTERVJU

Välkomna som ny huvudpartner! Varför har ni valt att sponsra Tolvanloppet?

Vi är starkt förankrade i området och känner att det är viktigt att bidra till att såväl unga som gamla rör på sig i olika sammanhang, något som Tolvanloppet är med och bidrar till.

Brukar era anställda springa loppet?

Ja, genom åren har både vi på Fjelkners och våra familjemedlemmar varit med och sprungit.

Vad är era bästa tips till våra löpare?

Njut av ditt deltagande och av att få springa i en fantastisk miljö under glada tillrop.