BMA SÄKERHET

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
BMA Säkerhet är ett oberoende säkerhetsföretag med inriktning på lås och passagesystem, vi är lyhörda och sätter kunden i fokus. Tillsammans har vi en lång erfarenhet av låssmedsyrket. Vi levererar och installerar mekaniska och elektroniska lås till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stor-Stockholm.
Värdeord för oss i vårt arbete är engagemang, kvalitet och effektivitet. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

ERBJUDANDE

Du som är Tolvanloppslöpare – just nu får du 10 % rabatt om du anger ”Tolvanloppet” som rabattkod. Hos oss på BMA Säkerhet kan du till exempel få hjälp med säkerhetsdörrar, digitala låssystem, värdeförvaring och säkerhetsbesiktning.

BMA SÄKERHET SÖKER PERSONAL

Är du intresserad av att jobba hos oss? Just nu söker vi personal med erfarenhet av låssmedsyrket.

Läs mer här om du är intresserad!

INTERVJU

Välkommen BMA säkerhet, kul att ni är med i år igen som huvudsponsor till Tolvanloppet!
Hur kom det sig att ni ville utöka ert engagemang i Tolvanloppet?

– Vi brinner för att behålla den lokala företagsandan i Bromma, Tolvanloppet är för oss en viktig del att visa vad vi är och vad vi står för. Att både unga och mindre unga kan delta tillsammans det sätt de gör under loppet ser vi mycket positivt på.

Kort bara, berätta vad ni gör på BMA Säkerhet, när ska man höra av sig till er?

– BMA Säkerhet AB är den nya tidens låssmed, vi säljer och installerar både dåtidens, nutidens och framtidens lås både för företaget och privatpersonen.

Har någon av er sprungit Tolvanloppet själva?

– Då vi har valt att delta som utställare under dagen har vi tyvärr inte haft möjlighet, dock så har våra yngre fått möjligheten att delta vilket har uppskattats.

Har ni några bra tips för de som faktiskt tänker att de ska springa i år?

– Ja, har vi samma värme som förra året så drick mycket vatten och tänk på vilken folkfest ni deltar när ni springer runt i vårat fina Bromma.

Ludvig Vollmer och Michael Kristensen

Och avslutningsvis, om man vill prata mer med er under loppet, hur hittar man er?

– Oss hittar man på Ålstensgatan från tidig morgon. Vi kommer att demonstrera de mest förekommande låsenheterna samt svara på frågor om mekanisk säkerhet. Kom och säg hej, det uppskattar vi!

Så tveka inte, gå förbi och säg hej till BMA Säkerhet om du har frågor och funderingar om lås!