NAPRAPATLANDSLAGET

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET

Naprapatlandslagets grundare möttes redan 2002 med en gemensam vision: att hjälpa den moderna människan att övervinna smärtproblematik genom naprapati. Vårt uppdrag är att göra skillnad i samhället genom att främja hälsa och välbefinnande. Vi strävar efter att minska antalet sjukskrivningar, då muskel- och ledproblem fortfarande utgör den främsta orsaken till detta. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja föddes.

Idag blickar vi tillbaka på vår resa, fylld av hårt arbete och dedikation. Resultatet är ett enastående team av positiva och skickliga terapeuter som dagligen arbetar hårt för att förbättra människors vardag. Vi är oerhört stolta över att ha skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater och att vi kontinuerligt utvecklar branschen och vår kompetens för att kunna erbjuda våra patienter den absolut bästa vården varje dag. Våra kunder sträcker sig från kontorister och hantverkare   till elitidrottare och företag som prioriterar sina anställdas välmående.

Som huvudpartner för Tolvansloppet delar vi deras passion för hälsa, rörelse och utmaningar. Vi tror på att främja en aktiv livsstil och att ge människor möjligheten att prestera på sin högsta nivå. Genom vårt engagemang i evenemanget vill vi uppmuntra människor att ta del av en rolig och utmanande löparupplevelse samtidigt som vi sprider kunskap om vikten av att vårda kroppen och förebygga skador.

Tack till er alla som har varit med oss på denna resa och till våra fantastiska terapeuter som gör det möjligt för oss att göra skillnad i människors liv varje dag. Tillsammans fortsätter vi att sträva efter att vara branschledande och göra positiva förändringar för en bättre hälsa i samhället.

NYTTJA EN MIKROBEHANDLING UNDER TOLVANLOPPET!

Vi är glada att meddela att vi kommer vara på plats under Tolvanloppsdagen med vårt team av skickliga naprapater. Oavsett om du är löpare, åskådare eller funktionär, så erbjuder vi dig en unik möjlighet att ta del av en uppfriskande mikrobehandling.

Vi vänder oss särskilt till alla löpare som vill mjuka upp musklerna inför starten eller njuta av en återhämtande behandling efter loppet. Ni hittar oss i sjukhustältet och vi kommer ta hand om er i den ordning ni kommer.

En mikrobehandling är en snabb och effektiv behandling som fokuserar på att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och ge dig den extra energi du behöver. Våra erfarna naprapater kommer att använda tekniker för att lösa upp muskelknutar och främja återhämtning, vilket hjälper dig att känna dig redo för nya utmaningar.

Så oavsett om du är en entusiastisk löpare, en supportande åskådare eller en viktig funktionär, ta dig tid att unna dig en mikrobehandling och ge din kropp den omsorg den förtjänar.

Varmt välkomna till oss på Naprapatlandslaget – din partner för hälsa och välbefinnande!

#Naprapatlandslaget #Tolvansloppet #Mikrobehandling #Uppfräschning #Muskelavslappning #Återhämtning #Hälsa #Välbefinnande #Löpning #Aktivlivsstil

INTERVJU

Hej Naprapatlandslaget, en av årets nya huvudpartners!
Välkomna till Tolvanloppet! Vilka är ni?
Tack! Vi är världens största naprapatkedja med 60 kliniker i Sverige och Norge med visionen bäst på muskel-&ledbehanding
En efterlängtad nyhet är att ni kommer att vara på plats och hjälpa löpare innan och efter loppet – berätta mer!
Det stämmer. Vi har deltagit på liknande event tidigare vilket varit mycket uppskattat. Vi erbjuder kortare konsultation och tips på övningar för din kropp.
Oavsett om man har sprungit loppet eller inte så kan man ju vara behov av att besöka er, var hittar jag närmsta naprapat här i Bromma?
Vi har en jättefin klinik mitt på Alvikstorg med tre duktiga terapeuter, Leg. Naprapaterna Malin Bäckström och Filip Malmgren samt Leg. Kiropraktor Anders Fredén.
Har du som naprapat några tips till alla våra löpare?

Så här veckan innan är det bra med ett kortintervallpass/backintervaller fem dagar före loppet. Kroppen överkompenserar och formtoppen kommer smygande efter 4-5 dagar!

Avslutningsvis, vad ser ni mest fram under er medverkan på Tolvanloppet?
Vi ser fram emot att träffa alla tävlande, publik, funktionärer och ta del av fina stämningen.