ÅLSTENS FASTIGHETSBYRÅ

VI ÄR EN STOLT HUVUDPARTNER TILL TOLVANLOPPET
Ålstens fastighetsbyrå är en fristående familjeägd lokal mäklarbyrå som grundades 1981 och är idag en av Brommas ledande lokala fastighetsmäklare och har under åren förmedlat villor och lägenheter på så gott som varje gata i Bromma, Västerleds församling. Vi kan vårt område och är ett naturligt fönster mot Bromma den dagen du står inför en försäljning eller ska investera i en ny bostad.
Vårt motto är att visa respekt för varje kunds integritet och diskretion och se till att alla parter är vinnare vid varje försäljning. Vi är kända för vårt personliga engagemang, professionalitet och genuina kvalitetskänsla. Oavsett om du är köpare eller säljare är vårt fokus trygghet och lojalitet. Alla försäljningsuppdrag genomsyras av stor omtanke, affärsmässighet samt ett unikt omhändertagande. Fler än hälften av våra uppdrag sker på rekommendationer från tidigare kunder, många gånger i flera generationer.
Välkommen till oss och dra nytta av vår mångåriga yrkesvana, ni hittar oss på Ålstensgatan 12. Titta gärna förbi om du söker ny bostad eller behöver tips och råd inför en försäljning!

AKTUELLT JUST NU!

Dessa hem finns till försäljning just nu, ta gärna en titt!
Letar du ny bostad? Anmäl dig till vårt spekulantregister för att bli informerad så snart vi fått in ett objekt som matchar dina önskemål.
Du får också inbjudningar till eventuella förhands- visningar på vissa objekt och även till enskilda visningar som endast berör de kunder som finns i vårt register.

BROMMA IF

Bromma IF är en friidrottsdrottsförening med stor barn- och ungdomsverksamhet där alla är välkomna.Vår ambition är att behålla både de ungdomar som i första hand tränar för att ha kul och må bra, och de som drivs av att ha kul och tävla.

För att uppnå visionen ”Så många som möjligt så länge som möjligt” tänker vi lite annorlunda än många andra friidrottsklubbar. För oss är det viktigt att kompisar kan fortsätta träna ihop och följas åt upp i åldrarna.

LÄS MER